Gelegenheden

Een onvergetelijke dag beleven in de prachtige natuur en tussen de paarden van De Paardenkamp?

Van een kleine verjaardag tot een uitgebreid jubileumfeest,
bij Boerderij Het Gagelgat en in Theetuin Soest voelt iedereen zich thuis!
Boerderij Het Gagelgat is uitermate geschikt voor gezelschappen met verschillende leeftijden. Zo zijn er verschillende binnen- en buitenruimtes waar kinderen, ouders en grootouders zich op hun eigen manier kunnen vermaken.

Theetuin Soest: Centraal gelegen – Uitstekend bereikbaar – Gastvrije ontvangst – Gunstige prijzen – Steun het goede doel!

Een ruimte huren op Het Gagelgat kan al vanaf € 25 per uur. Kijk hier voor de verhuurbare ruimtes en tarieven.
Ook voor catering zijn er diverse mogelijkheden: van een eenvoudige lunch vanaf € 8,50 per persoon tot het meest uitgebreide 5-gangen diner. Of wat te denken van een leuke barbecue met mooi weer? Dit kan via onze huiscateraar Proef/Van de Grift Catering uit Soest.

Meer weten? Komt u gerust eens langs om onze locatie te bekijken. We zijn 7 dagen per week geopend van 10.00 – 16.00 uur. Of bel met een van onze gastvrouwen  op 035-6012325.

N.B.: Met de verkoop van koffie, thee, sap en zelfgebakken cake op onze locatie genereren we inkomsten voor de verzorging van onze oudere paarden. Het is daarom niet mogelijk zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen op onze terreinen.