Verhuurtarieven

Wat voor activiteit of evenement u ook wilt organiseren, we denken graag met uw mee. Heeft u na het lezen van de informatie op de website nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 035-6012325 of stuur een mailtje naar info@gagelgat.nl.

Tarieven:

De Koperen Kamer verhuren wij voor € 25 ,- per uur.

De Potstal is te huur voor € 75,- per uur. 

Op de Appelzolder kunt u terecht voor € 25,- per uur. 

De prijzen voor de verhuur van onze overige ruimtes (de Heerd, de Deel en de Hooiberg) of de gehele boerderij / Theetuin zijn op aanvraag en geheel afhankelijk van uw wensen; we denken graag met u mee!

N.B.: De verhuurprijzen gelden gedurende onze openingstijden (dagelijks van 10.00 – 16.00 uur). Buiten deze tijden komt er, afhankelijk van de catering, € 30,- per uur aan (extra) personeelskosten bij.  Catering is niet inbegrepen bij de verhuurprijzen, bespreekt u de mogelijkheden hiervoor met een van onze gastvrouwen. Dit is inclusief gebruik van WiFi, audiovisuele middelen en een gastvrouw/heer voor de ontvangst van uw gasten. 

Zakelijke verhuur:

Om het u gemakkelijk te maken, hebben we een drietal vergaderarrangementen voor u samengesteld waarbij de prijs van locatiehuur, audiovisuele middelen, koffie/thee en eventuele catering is inbegrepen. Makkelijker kan het niet. En voor de prijs hoeft u het -denken wij- niet te laten.

Bovendien helpt u met uw vergadering op Het Gagelgat ons werk voor de paarden te bekostigen. Maatschappelijk verantwoord vergaderen of een feestje vieren, leuker kunnen we het niet maken.

Vergaderarrangementen (mogelijk vanaf 6 personen):

A:  2 uur vergaderen met onbeperkt koffie, thee en water. € 8,- per persoon.
B: 4 uur vergaderen met onbeperkt koffie, thee, water en een lunch (zelfgemaakte soep met twee broodjes, melk en karnemelk) € 21,50 per persoon
C: 6 uur vergaderen met onbeperkt koffie, thee, water en een luxe  lunch (zelfgemaakte soep, twee luxe broodjes, melk, karnemelk en vruchtensap) € 30,50 per persoon.

Huisregels verhuur

Genoemde prijzen zijn inclusief 9% / 21 % BTW.