Onze ruimtes

Op het erf van Boerderij Het Gagelgat, en De Theetuin, zijn diverse ruimtes te huur, afhankelijk van uw wensen. Van een kleine vergadering met 6 personen tot een uitgebreid familiefeest met 100 gasten of een evenement met honderden bezoekers.

Ook buiten onze openingstijden is de boerderij als geheel te huur.
Om een indruk te krijgen van de beschikbare ruimtes, nodigen we u uit de verschillende ruimtes te bekijken.

POTSTAL:
Van vergadering of bijeenkomst tot verjaardagsfeest of jubileum: in de potstal kunt u terecht met groepen van 30 tot maar liefst 100 personen. De prachtige ruimte is van alle gemakken voorzien en draagt ongetwijfeld bij aan een geslaagde dag of avond met uw klanten of familie!

 

 

APPELZOLDER:
In de appelzolder is onze paardenbibliotheek gevestigd. Tevens is deze sfeervolle ruimte te huur voor een vergadering, training, of seminar voor max. 12 – 16 personen.

Vergaderen tussen de paardenboeken in een gezellige omgeving, dat kan in de appelzolder!

 

 

 

DE KOPEREN KAMER
In De Koperen Kamer  kunt u in het gebouw van de Theetuin genieten van heerlijke koffie, thee en huisgemaakt lekkers. Deze ruimte is ook te huur, bijvoorbeeld voor een zakelijke meeting of verjaardag- / familiefeestje. U kunt hier met een gezelschap van 8 – 14 personen gemakkelijk plaatsnemen.

 

 

 

DE HEERD
“De nette kamer” waar de boer altijd hoog bezoek ontving, is een uitstekende ruimte voor een intieme bruiloft (tot ongeveer 20 pers.) of een vergadering met uw klanten. Met een prachtig uitzicht over de weilanden en het decor van de unieke 19e-eeuwse tegelwand.

 

 

 

DE DEEL
Voor vergaderingen, bijeenkomsten of bijvoorbeeld een huwelijksvoltrekking op een unieke locatie, bent u (in het voorjaar en zomer) op de deel aan het juiste adres. U bevindt zich hier namelijk tussen de paardenstallen! Afhankelijk van de opstelling kunnen hier 20-50 personen plaatsnemen.

 

 

 

DE HOOIBERG
Trouwen in het hooi? Als u dat wilt, kan dat. Maar bij Het Gagelgat hebben we de hooiberg zó gebouwd dat u een uniek overdekt terras hebt, waar u tot 50 mensen op kwijt kunt. Met of zonder hooi. Vooral voor in de zomer natuurlijk.

 

 

N.B.: De ruimtes op Het Gagelgat zijn alleen te gebruiken in een arrangement inclusief bediening door een gastvrouw/-heer, gebruik van audio/video apparatuur en catering. Het is niet mogelijk om alleen de locatie te huren en zelf catering/eten/drinken mee te nemen.  Alle aangeboden prijzen zijn inclusief BTW.

Bekijk hier onze vergaderbrochure: