De potstal

Wilt u in alle rust en een prachtige ambience genieten van uw familiefeest?
Wilt u vergaderen bij een van de mooiste locaties van Soest?
Een expositie houden op een plek die recht doet aan uw kunst? Een klantevenement, diner of workshop houden waar uw klanten nog lang over zullen napraten? Dat kan bij ons in de potstal!

Ook uw trouwerij is een bijzonder feest in onze potstal. De boerderij is
overigens een officiële trouwlocatie, dus u kunt ook echt trouwen en uw receptie vieren op dezelfde plaats. In de potstal van Het Gagelgat kunt u betaalbaar en in een prachtige sfeer verblijven.

De potstal biedt ruimte aan gezelschappen tot c.a. 100 personen (beneden- en bovenverdieping) of c.a. 60-70 lunch- of dinergasten. De locatie is zeven dagen per week beschikbaar tot 22.00 uur ’s avonds. Koffie, thee, vergaderarrangementen en luncharrangementen verzorgen wij zelf. Overige arrangementen en diners verlopen via onze huiscateraar
Van de Grift/Proef Catering in Soest.

Deze exclusieve ruimte is te gebruiken in een arrangement voor € 75,- per uur (9.00 – 16.00 uur) of € 105,- per uur (16.00 – 22.00 uur) inclusief gebruik van wifi, audiovisuele middelen en een gastvrouw/heer voor de ontvangst en bediening van uw gasten. Genoemde prijzen zijn inclusief 21 % BTW.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een optie voor een datum bespreken? Bel dan met een van onze gastvrouwen op 035-6012325 of mail naar info@gagelgat.nl.

N.B.: De ruimtes op Het Gagelgat zijn alleen te gebruiken in een arrangement inclusief bediening door een gastvrouw/-heer, gebruik van audio/video apparatuur en catering. Het is niet mogelijk om alleen de locatie te huren en zelf catering / eten/drinken mee te nemen.  Alle aangeboden prijzen zijn inclusief BTW.

Bekijk hier onze vergaderbrochure

Foto’s: Laurens Arenas / Ilona van Egdom